dinsdag 1 januari 2013

Nederland: Gelukkig Nieuwjaar en nog 14 dagen voorbereiding

Om shantih,
Een heel gelukkig nieuwjaar toegewenst aan allen die dit blog lezen. Kamala
Photo: I wish you all a very very very happy new year, with lots of nice things to happen, a good relationship with all your friends and family and a lot of love to give and to recieve.Eindelijk kan ik me dan echt gaan richten op de reis naar India.  Heb daar ook echt behoefte aan, want op de een of andere manier is er constant iets wat mijn aandacht opeist. Vandaag alle tickets uitgeprint, de boekhouding van de Stichting opgeschoond, zodat ik van de belastingdienst tevreden kan stellen met het invullen van de belastingpapieren voor 2012.  Vanochtend  vroeg werd ik al opgebeld uit India, ze verheugen zich op mijn komst in Goa. Heb van de week een fotoalbum gemaakt van mijn  vorige bezoeken aan de Kashmir vriend die in Delhi  India woont  en die ik o.a.in Wenen een bezoek heb gebracht. .

Hij is in India een Awardwinner voor het exporteren van handicraft spullen, dus wat moet je voor zo iemand meenemen!!
Wat de Kumbh Mela betreft heb ik wat voorzorgsmaatregelen genomen op energieniveau. Wat ik al eerder heb aangegeven is dat ik niet op zoek hoef te gaan naar een Guru of een Baba dus kun je je afvragen wat ga ik daar in godsnaam doen. Voor mezelf kan het twee kanten uit. Eén het is het afsluiten van een lange periode van Yogi’s in mijn leven. Of het wordt een nieuw begin van een heel nieuwe fase.  Hoe ziet die bescherming er dan uit  als Bhavandeep  en ik daar op die rijk aan energie geladen Kumbh Mela rondlopen. We hebben op de hoogtijdag van de Kumbh Mela een  ashram/school in Vrindavan geld gegeven om op 10 februari 2013 , 200 personen en schoolkinderen  te voorzien van voedsel. 

Op die dag zal er een schoolbord in de hal hangen met de naam van Kamala erop .
Verder zal er in Goa veel energie naar ons toegezonden worden. Vanuit Kerala worden we ook beschermd en  vanuit Nederland via onze eigen “spirituele familie” zal er ook ondersteuning komen. We lopen dus in een schild van goede en positieve energie, daarbij dat de energieën vanuit het universum op de meest mooie positie staan en daarbij dan nog de weerspiegeling van alle Yogi’s, Baba’s Guru’s  in en op  ons hart.
Maar mijn grootste wens is, om Babaji op zijn praalwagen te zien staan, zodat ik van een afstand naar Hem kan kijken en kan genieten van het feit dat Babaji er altijd zo gelukkig uitziet als hij in zijn eigen element is en dat is hij bij zijn naked baba’s en in India. Trouwens heb ik al verteld dat er niemand zonder Babaji’s toestemming een naked baba van de Juna Akhara kan worden.

                                                                    
                                                op verzoek van Babaji zal ik geen foto's van hem plaatsen
Maar ik heb een Vaisnava geaardheid en een Vaisnava is een bhakti-yogi, één die verbonden is met Krsna/Visnu. Wat wel jammer is dat hier in de Westhoek van Brabant eigenlijk  niemand  ook  maar een clou heeft wat er zich kan afspelen. Een oom van mij heeft ooit wel eens gezegd:  Hoe is het mogelijk dat een gewoon Rotterdams meisje zich hiermee bezig kan houden. Maar ik hou me nergens echt mee bezig. Ben als een mysticus geboren en zoals mijn oma die helderziende gave had altijd zei:  “Ik snap er niets van, ik zie altijd een donkere man bij je…….” Dus dat is mijn wens om die donkere man die altijd bij me is te zien en te genieten van zijn blijheid.  Over de omgang van een yogi met mij ben ik een blog aan het schrijven. Kamala en haar ervaringen met een yogi.
Waarom deze blogs schrijven??? Deze blogs wil ik graag opdragen aan mijn zoon en dochter en de kleinkinderen.

lieve groeten kamala

Yogastudio Laksmi, Stichting voor Gezondheid, Kennisontwikkeling en Spiritualiteit
youtube kanaal
facebook
blog: Kamala en haar ervaringen met een yogi
yogastudiolaksmi@hotmail.com