zondag 3 maart 2013

Kerala, hoe een vastgelopen auto los te krijgen!!

Hier een stukje over zomaar een gewone dag in Palmshore.

Palmshorehotel is van hetzelfde ayurvedisch healthconcern, maar ligt ongeveer 20 kilometer af van het  ayurvedisch beachresort.

Wat zo leuk aan palmshore is, is het feit dat er een kleine boulevard is. Je kunt er leuk winkelen, lekker coldcoffee drinken en fantastisch lunchen ook in het ayurvedisch hotel. Bhavandeep en onze gast Danielle uit Zwitserland hebben daar in een winkeltje bij de boulevard hun kleren laten maken.

Ook hebben wij toen wij cold coffee aan het drinken op een terras , David en Pamala ontmoet, de oprichters van Wheel of Hope oftewel Happy Home children from disabled family's.



Op deze dag welke heerlijk relaxed was, het weer...34 graden.... fantastisch en daar maken we dan weer van alles mee. Een auto met een lekke band die van een behoorlijk hoge weg afkomt en daar vast komt te zitten . Wordt opgelost op een Indiase manier.  Verder zaten wij midden in de heisa van een filmopname met een gelikte filmster. De ploeg kwam iets later allemaal op het terras zitten waar wij ook waren.
Hierbij een video met leuke opname van deze dag.

lieve groeten, Kamala

Yogastudio Laksmi, Stichting voor Gezondheid, Kennisontwikkeling en Spiritualiteit
blog Kamala en haar ervaringen met een yogi
you tube
facebook
uitleg spirituele namen
yogastudiolaksmi@hotmail.com