dinsdag 16 juli 2013

Allahabad 2013: Dank Dank mister Vijjay en zijn vrouw

lieve allemaal

Na uren en uren op de trap gezeten te hebben moesten wij ons voorbereiden op de uitnodiging van mister Vijjay en zijn lieve vrouw.   Met de gids afgesproken dat hij zou proberen ons door de menigte heen naar een bloemenzaak te brengen. Het is gelukt maar dat ging natuurlijk niet echt makkelijk.

Wij moesten tegen de stroom mensen in naar de zaak toe en toen ook weer terug tussen de stroom mensen naar ons hotel. Daar hebben wij ons omgekleed en konden wij op weg naar onze afspraak.
Wat waren wij welkom en wat een grootse ontvangst bij de hele familie. Grootmoeder, broers, schoonzussen, nichtjes. Noem maar op en daarna een heerlijke maaltijd. Dank Dank Dank

Hier een  foto van de familieleden

 
Nadat wij op bezoek waren geweest bij de moeder van vijay en zijn broer, konden wij naar boven gaan voor ons diner.
 
 
Na het beƫindigen van de maaltijd wilde onze gastheer ons nog mee nemen door de straten van Allahabad. We waren eigenlijk te moe en de volgende dag zouden wij met het vliegtuig naar Nederland gaan, Maar we konden echt geen neen zeggen. Het werd een fijne wandeling met als hoogtepunt een tv interview welke live uitgezonden werd. Hier meer over op het volgende stukje.
 
Lieve groeten Kamala
 
 
email in eigen browser zetten yogastudiolaksmi@hotmail.com