vrijdag 26 april 2013

Varanasi: Visite in het hotel en de gast met het cadeau

Lieve allemaal,

Nadat wij weer in het hotel waren aangekomen na de avondceremonie bij Ma Ganga zaten wij lekker van een ijskoffie te genieten. Vertelde al in eerder blog dat de restaurantmanager de 5 trappen naar boven kwam rennen om te vertellen dat er een man in de hal stond met een cadeau voor me. Vertelde die man dat wij niemand kenden in Varanasi, dus dat die man waarschijnlijk iemand anders moest hebben.
De restaurantmanager weer 5 trappen naar beneden rennen…….kwam hijgend weer 5 trappen omhoog om te zeggen dat het Andy was, deIndiase partner van Mister Mumbai……..Weer moest hij 5 trappen naar beneden rennen en kwam daarna weer 5 trappen omhoog om Andy de weg te wijzen. Wat had ik met die man te doen, want ging hij ook nog een bestelling opnemen, 2 trappen naar beneden lopen naar de keuken van het restaurant om daarna weer 2 trappen omhoog te komen om onze drankje te serveren en daarna moest hij natuurlijk weer 2 trappen af naar beneden om in het restaurant te komen. 
Andy kwam zijn verontschuldigingen aanbieden en we hebben alles nog wat doorgepraat wat er fout was gegaan en ook over het feit dat Mister Mumbai niets van zich liet horen. Andy vertelde ons dat hij er alles aan had gedaan om zaken verder goed voor ons te regelen, maar dat aparte kamers voor Varanasi en Allahabad  er niet in zat. Verder aan Andy dringend gevraagd of hij de gids wilde vertellen dat absoluut niet meer naar de gesponsorde winkels gebracht wilde worden. Legde Andy uit dat wij nog maar een paar dagen voor de boeg hadden en dat wij ons wilde onthouden van teveel invloeden die voor ons niet belangrijk waren. Hij begreep het zei hij en zou het zeker doorgeven.
We namen afscheid van elkaar, hij ging weg en wij gingen naar het restaurant om een hapje te eten, want dat hadden wij nodig en hadden wij ook wel verdiend….weet je nog wel. New Delhi, vliegen, Varanasi, Ma Ganga ritueel en dan eindelijk wat eten en slapen, voor het eerst samen op een kamer.

Groetjes van Kamala